Najaar 2008, Verweij Vastgoedconsultancy is net opgericht. Na diverse betrekkingen in loondienst in de voorgaande acht jaren ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Al jaren een kloppend vastgoedhart, maar steeds met het gevoel dat het anders kan, anders moet; grondiger, kritischer, doordachter. En zeker op zoek naar meer flexibiliteit, meer vrijheid om dat te kunnen doen wat moet en meer betrokkenheid. Dat is mijn manier! Ambitieus, maar wie zal het zeggen?

Mijn eerste opdracht - verkoopbegeleiding namens de ontwikkelaar - krijg ik gegund van mijn voormalig werkgever, Biesterbos. Tot op heden nog steeds een trouwe opdrachtgever, iets waar ik uiteraard erg trots op ben. Sindsdien heb ik mijn kring van opdrachtgevers steeds verder mogen uitbreiden, en altijd via doorverwijzingen.

Toch brengt enkel werken mij nog niet genoeg voldoening. Eind 2009 besluit ik om mij verder te bekwamen en wel in het Nederlands recht, zowel op het privaatrechtelijke als het bestuursrechtelijke vlak en met de focus op vastgoed. Na afronding van mijn afstudeerscriptie, handelend over het spanningsgebied tussen het bestuursrechtelijke omgevingsrecht en het privaatrechtelijke burenrecht bij het ontplooien van bouwactiviteiten, heb ik mijn masterdiploma eind februari 2016 in ontvangst mogen nemen.

Oorspronkelijk opgeleid als makelaar/taxateur en assurantieadviseur, en met mijn ervaringen in de afgelopen 15 jaar in bijna alle facetten van het vastgoed, heb ik nu een brede kijk op het vastgoed. Gecombineerd met mijn rechtenstudie stelt mij dit in staat om een groot werkterrein in het vastgoed te kunnen overzien, problemen tijdig te kunnen signaleren en oplossingsgericht te werk te gaan.

Mijn kracht ligt in de volharding: een eenmaal ingezet traject volg ik consequent en breng ik tot een goed einde.